Kisah suri rumah jana komisyen 4 angka setiap bulan

“Kisah Suri Rumah ini Jana Komisyen RM64,590.00 Dalam Tempoh 11 Bulan Dengan Hanya Jual 1 produk!”

Beliau lebih dikenali dengan nama panggilan Sis Dila. Beliau  merupakan seorang ibu kepada 3 orang cahaya mata dan juga surirumah sepenuh masa.

Dia mula berbisnes dari rumah sejak tahun 2004.

Tapi pada masa itu, semua bisnes adalah berbentuk produk fizikal dan pengedaran dalam Malaysia sahaja.

Beliau dah menjual pelbagai jenis produk secara dropship demi menampung kos sara hidup yang semakin menaik.

Sehinggalah pada tahun 2019, beliau mula fokus untuk buat bisnes affliate.

 

Sis Dila mula memilih untuk menjual produk yang tidak perlu pegang stok dan mencari komisyen yang tinggi.

Beliau memilih panduan export mudah untuk dijual kerana komisyen yang tinggi sehingga 50%.

Panduan export mudah bukanlah murah kerana berharga RM250 dan perlu Teknik yang betul untuk menjualnya.

Beliau tak mudah mengalah dan mula menjual sejak 25/2/2019 sehinggalah awal tahun ini.

“Sis Dila Berjaya Buat 58 sales Setiap Bulan sehingga cecah Total 641 sales!”

 

Beliau betul-betul focus menjual guna facebook dan tanpa guna sebarang iklan berbayar.

Sis Dila pun bukanlah insta femes ataupun founder produk.Hanya sekadar suri rumah biasa yang nampak potensi dan terus ambil tindakan.

Beliau sedar yang tiada siapa yang akan ubah diri kita melainkan diri kita sendiri.

 

So, Bagaimana Sis Dila buat sales banyak macam tu?

  1. Buat page khas untuk jual produk
  2. Tulis posting yang menarik dan gambar yang sesuai
  3. Mula gunakan Teknik ejen viral

 

Sis Dila akan mula promote posting tersebut dengan ajak ramai orang untuk share dan komen dekat post beliau.

 

Setiap hari beliau akan pastikan post fb beliau tetap share di _____ yang konfem akan viral dan ramai orang baca dan komen.

 

 

Hasilnya,memang boom!

Post FB Sis Dila ni Dapat 19 RIBU KOMEN DENGAN ZERO KOS JE!

Iye, tak pakai fbads pun. Buktinya kat post tu siap ada mention BOOST UNAVAILABLE.

Reach pun sampai 2 juta lebih 🙂

 

 

Macam mana nak dapat result macam ni?

Abes tu camner nak handle komen beribuu tu?

Wasap? Reply satu-satu? Huhu, idok la sanggup wei..hahha

Sis Dila cuma pakai auto je iaitu pakai robot. Sekali setting je, kasi jalan terus.

Semua ni ada beliau share dalam Kelas EJEN VIRAL

 

Sis Dila sendiri telah gunakan teknik ejen viral ini berkali-kali dan beliau jana komisyen lebih daripada RM150 RIBU dalam masa setahun.

Jika Sis Dila boleh lakukan, anda juga pasti boleh!

“Sekarang Anda Dah Nampak Tak Potensi Teknik Ejen Viral ni ??Anda Boleh promote apa jua produk dengan Gunakan Teknik Yang Sama”  

  • Komisyen yang tinggi iaitu kebiasaannya 50% ke atas untuk produk digital. Manakala 5-15% untuk produk fizikal.
  • Tak perlu mengeluarkan kos modal.
  • Tak perlu pening kepala untuk mencipta produk sendiri (yang belum tentu produk anda boleh dijual)
  • Tak perlu risau proses penghantaran produk kepada pelanggan.
  • Tak perlu layan kerenah pelanggan serta melayan Whatsapp & call dari mereka.
  • Tak perlu semak dan sahkan pembelian produk.
  • Tak perlu kena simpan produk.

 

 

Susah ker nak buat teknik Viral ni?

Dalam kelas tu nanti korang akan belajar beberapa topik penting iaitu :

1) Pengenalan Affiliate = Mungkin ramai yang masih blur / skeptikal tentang “affiliate’…So untuk permulaan kita akan kasi clear dulu

2) Cara pilih produk = Tak semua produk profitable…In fact hanya sebahangian je yang insyaAllah boleh buat kita untung besar dan berpanjangan

3) Marketing = Dalam bab ni kita akan ajar cara sediakan bahan marketing dan tarikh ribuan prospek secara percuma atau sedikit bayaran je!

4) Auto & Semi-Auto Close sale = Dalam kebanyakkan kes, sale berlaku secara auto…Tapi ada kalanya kita jugak perlukan “personal touch” terutamanya pada yang hubungi kita secara personal…So kedua-dua topik ni kita akan cover

5) Consistency = Macam mana nak konsisten buat marketing? Macam mana nak konsisten tarik ramai prospek setiap hari? Macam mana nak maintain setiap bulan maintain 4-5 angka komisen

dan banyak lagi…Ilmu-ilmu ni la yang kami apply untuk hasilkan income 5-6 angka dalam masa lebih kurang setahun…🤩🤩🤩

So kepada korang yang nak merasa income macam tu, boleh lah register laju-laju sebelum terlambat!

—> REGISTER KAT SINI https://bit.ly/KELASONLINE2

Kelas online ni Sis Dila bukak pada yang serius dan layak je…10 org per kelas je…Kalau semuanya berjalan lancar, baru Sis Dila dan team akan pertimbangkan untuk open kelas lagi…Yang pasti keadaan dah mula pulih, harga next class tak sama dengan yang sekarang!…😅

Actually Sis Dila hepi sangat dapat komisen hampir setiap hari dalam setahun ni…Komisen pulak dibayar 2 kali seminggu…Sedar tak sedar total dah pun RM 167,162.50…Kerja makan gaji pun susah nak dapat banyak macam ni!

Bila ekonomi Msia merudum dan berlaku isu Covid-19 ni, Sis Dila nampak ramai yang terkesan…So Sis Dila harap dengan adanya kelas online macam ni, sedikit sebanyak dapat menyumbang untuk kepentingan ummah…😁👌

 

Klik Butang dibawah untuk share

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram